Badhe ndherek sumerep kabaripun rencang lami kamas....

Go down

Badhe ndherek sumerep kabaripun rencang lami kamas....

Post by Pangeran Benowo on Thu Oct 16, 2008 10:18 am

mBok menawa wonten ingkang priksa,
Kula nggadhahi rencang lami, kang anami mbak Nilaningrum, ingkang dedalem ing daerah perumda 2 klaten (menawi mboten klentu). Pokokipun ing daerah GOR Gelarsena, wonten papan rias panganten R.Y. In, mlebet mengaler kinten2 setunggal kilometer.
Rumiyinipun sinau wonten SMA Setunggal, lajeng nerusaken in STIE Kerjasama Ngayogyakarta.
mBok bilih kulo kepareng mangertos, kados pundi kabaripun mbak Nila sameniko, sampun krama lan putra pinten, lajeng samenika dedalem wonten pundi.

Wonten malih ing daerah meniko wau kang ajejuluk mas Palar, ingkang rumiyin sinau ing SMA Kalih, lan mbak Nanik ingkang dalem ing sacelak terminal. Kekalihipun ugi kuliyah wonten ing STIEKER.

Saestu kulo mboten nggadhahi kekajengan awon kok, sumprit Twisted Evil to wis.... kulo namung kepingin mangertos kabaripun.


(basa jawane nrithik to mas.....ambakna wis suwe ra neng klaten, nanging aku isih fasih basa alus to yo) sunny king

Pangeran Benowo

Posts : 11
Join date : 2008-10-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Badhe ndherek sumerep kabaripun rencang lami kamas....

Post by coyser on Sat Jan 02, 2010 5:34 am

waduh, mboten ngrtos kulo pak,, sampeyan sak niki teng pundi

coyser

Posts : 34
Join date : 2009-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Badhe ndherek sumerep kabaripun rencang lami kamas....

Post by sherly99 on Fri Jul 31, 2015 11:18 pm

salam kenal kawan semua... gak bisa bahasa jowo tapi gpp lah yah mana tau bisa belajar...

=========================================
mau duit???

sherly99

Posts : 8
Join date : 2015-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Badhe ndherek sumerep kabaripun rencang lami kamas....

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum